Sömntablett

Första kvällen efter dagen då jag fått min diagnos, den 2 mars 2020, så bad jag sjuksköterskan på avdelningen där jag var inlagd om en sömntablett. Tankarna bara snurrade i huvudet på mig (så klart) och jag hade ångest inför tanken att få ångest mitt i natten.

Nu har det gått över ett år med en tablett varje kväll och jag känner mig konstant seg fram till lunch varje efterföljande dag.

Det är väl ett faktum att jag anser att jag behärskar min ångest. Därför måste jag våga prova nu att inte ta någon sömntablett.

Kommer jag att kunna somna?

Kommer jag vakna mitt i natten ?

Kommer jag i så fall ha ångest?

Enda sättet att få svar är att prova.

1 kommentar

  1. Underbara Bengt -Åke du är så stark och fantastisk i din och familjens svåra stund. Jag hoppas få rå om er i sommar i hudik . Du och familjen finns i våra tankar dagligen. Peter och jag finns för familjen . Fina Fina du kramar 🥰

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s